1967’de ilk tohumları Mehmet Mutlu tarafından 50 dönüm alan üzerine atılan Mutlular, geçen yıllar boyunca, Türk insanının damağında doyulmaz lezzetler bıraktı. Mutlular, hijyene, teknolojiye ve lezzete verdiği önem sayesinde, pirinç 'ten taze ete, akaryakıt 'tan inşaat 'a ve enerji'ye kadar 50 yılı aşkın süreyle tüketicinin her zaman ilk tercihleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin en ileri üretim tesislerinde, insan sağlığını ve kaliteyi her şeyin üstünde tutan iş anlayışı ile Mutlular daha iyisini üretmek için kendisiyle yarışıyor.
Mutlular 'ın arkasında Mutlular Ailesi var. 1967 yılından bu yana kademeli olarak iş hacmini büyüten şirketimiz Mehmet Mutlu 'nun iki oğlu olan İbrahim Mutlu ve İsmail Mutlu 'nun işleri devralmasıyla daha hızlı büyümeye ve daha verimli çalışmaya başlamıştır. Mutlular deneyim, uzmanlık ve güvenli ürünler elde ederek kalite çıtasını daha da yükseltmiştir. 50 yıl önce bir aile işletmesi olarak faaliyete başlayan Mutlular, 1994 yılında limited şirkete dönüşmüş ve Türkiye’nin lider pirinç ve et tedarikçisi olmuştur. Şu an Türkiye pirinç üretiminin %1,5 kadar olan kısmını çoğu şirket mülkü olan 30.000 dönüm alanda gerçekleştirilmektedir. Mutlular fertlerinin tutkuyla yürüttüğü ve öncü bir vizyonla şekillendirdiği profesyonel yönetim sayesinde Mutlular, pirinç ve etin her alanında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.Akaryakıt istasyon ağımızı Gönen ile birlikte Manyas Total ve Erdek Total olarak genişlettik.İstasyon ağımızı daha da genişletme çalışmalarımız devam etmektedir.Enerji sektöründe de Türkiye'nin en büyük Biyokütle enerji santralini kuran grubumuz enerji sektöründe de lider olma yolunda önemli adımlar atmaktadır.
Yemeyeceğimiz ürünü üretmeyiz ve satmayız. Ürettiğimiz her ürünün arkasındayız.
Doğal kaynakları israf etmeden, gıda güvenliğini sağlayan kurallar içerisinde üretim yaparak insan sağlığını korumakAhlaki kurallara ve kanunlara saygılı olmak
Çevre ve doğaya gereken özeni göstererek üretim yapmak
Tüketicilerin pirinç ve et ürünleriyle ilgili doğru bilgilendirilmesine önem vermek, onların ihtiyaçlarına göre Türk damak tadına uygun, yüksek kalitede ve farklı lezzetlerde, güvenle tüketilebilecek yeni ürünler üretmekÇalışanlarına verdiği değerle motivasyonu yüksek tutarak verimliliği artırmak
Teknolojinin de önüne geçerek, AR-GE çalışmalarıyla kaliteyi yükseltmek